Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Νέα ήθη και έθιμα στα Συνδικαλιστικά δρώμενα του Συλλόγου μας.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Νέα ήθη και έθιμα στα Συνδικαλιστικά δρώμενα του Συλλόγου μας, παρουσιάστηκαν σήμερα, ημέρα Τετάρτη 13/01/2010 και ώρα 09:00, στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. μας.
Αφού ο Πρόεδρος και η παράταξη του ΑΚΕ, αρνήθηκε την πρόταση μας, ως προϋπόθεση για την διαπραγμάτευση της οικονομική σύμβαση του 2010 να αξιώσουμε από τη Διοίκηση, τα οικονομικά στοιχειά της μισθολογικής πραγματικότητας στην εταιρεία μας, για να γνωρίζουμε:

 Ποιοι παίρνουν τη «μερίδα του λέοντος» από το περίφημο budget της μισθοδοσίας,

 Ποια είναι η πραγματική οικονομική κατάσταση σήμερα για την εταιρεία,
προκειμένου να προσέλθουμε σε έναν ουσιαστικό διάλογο χωρίς παραπλανήσεις… θέλησε να μας τιμωρήσει για ανυπακοή.
Μας ξεκαθάρισε, ότι δεν πρόκειται να μας κάνει την τιμή να συμμετέχει για τους λόγους αυτούς, με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ σε κλιμάκια ενημέρωσης, καθώς θεωρεί ότι έτσι προστατεύει το θεσμό του Συλλόγου.

 Αλήθεια, από πότε η διαφορετική φωνή αποτελεί κίνδυνο για το θεσμό;

Ως εκ τούτου, επιλέγει για την παράταξη του να συμμετέχει μόνο σε επισκέψεις, για το μοναδικό θέμα που μπορεί πλέον να διαχειριστεί:

ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Συγχαρητήρια Πρόεδρε, για το «έντονο» Συνδικαλιστικό σου έργο.
Εμείς θα συνεχίσουμε, να απαιτούμε την θεσμική εκπροσώπηση του Συλλόγου στους χώρους εργασίας.

Είμαστε και θα είμαστε κοντά στους συναδέλφους μας, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που προκύπτουν, κάτι που όπως φαίνεται κάποιοι δεν το επιθυμούν.

Υ.Σ.: Μόλις τελειώσουν οι ατζέντες να μας φέρεις και καθρεφτάκια ως άλλος πολιτισμένος, που επισκέπτεται εμάς τους….. ιθαγενείς.

Η Προοδευτική Δύναμη Εργαζομένων Cosmote δεν θα επιτρέψει να ευδοκιμήσει κανένα «προϊόν συνδιαλλαγής» σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: