Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ COSMOTE

ΠΡΟΣ: κ. B. Κατσαρό Πρόεδρο Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων στην COSMOTE
KOIN: Μέλη Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων στην COSMOTE


Συνάδελφε Πρόεδρε,

Μετά την χθεσινή επιστολή σας, περί εργοδοτικής πίεσης την ημέρα της απεργίας, προς τον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρίας, δεν κρύβουμε την έντονη ανησυχία μας, για μια σειρά από αντεργατικές πολιτικές που ακολουθεί η εταιρία μας.

Θεωρούμε τουλάχιστο αφελές από κάποιον να θεωρεί, ότι τα μεσαία στελέχη της εταιρίας λειτουργούν από μόνα τους και δεν καθοδηγούνται από συγκεκριμένες εργοδοτικές εντολές που αποσκοπούν στον εκφοβισμό των εργαζομένων αλλά και τελικά στην παρεμπόδιση της ίδιας της απεργίας.

Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είναι από τα πιο σημαντικά που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα Συνδικάτο αφού ουσιαστικά, αφορά την ίδια του την ύπαρξη και σε καλούμε, να συγκαλέσεις σήμερα το Δ.Σ του Συλλόγου μας για να αποφασίσουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ τους τρόπους της συνδικαλιστική μας αντίδρασης έτσι όπως απαιτούν πλέον οι περιστάσεις.

Σε καλούμε Πρόεδρε, για ύστατη φορά να ανταποκριθείς στην πρόσκληση μας και να σκεφτείς επιτέλους σοβαρά ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι αφορούν το μέλλον μας και απαιτούν συντονισμένους χειρισμούς για όλα τα σοβαρά ζητήματα που σου έχουμε πολλές φόρες επισημάνει.

Η ενότητα μας Πρόεδρε είναι δική σου ευθύνη και δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθούν τα ζητήματα αυτά με προσωπικούς επικοινωνιακού τύπου χειρισμούς.

Οι παραπάνω σκέψεις μας, αποτελούν κοινό τόπο όλων των εργαζομένων στην COSMOTE και σε καλούμε για τις άμεσες ενέργειες σου.


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Ο Αντιπρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Στέφανος Μπαλτάς Λένα Αναούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: