Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ - ΟΤΕ

Αθήνα, 1-10-2009


«ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ COSMOTE…


Ζητήσαμε από τη Διοίκηση της COSMOTE την άδεια κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να επισκεφτεί, τη Δευτέρα 28-9-2009, εργασιακούς χώρους της εταιρείας και να μιλήσει στους εργαζόμενους ενόψει των εθνικών εκλογών. Εισπράξαμε κατηγορηματική άρνηση.


Πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έλαβε άδεια και όχι μόνο επισκέφθηκε τους εργασιακούς χώρους της COSMOTE αλλά προέβη και σε αφισοκόλληση…


Έτσι εννοεί η Διοίκηση της COSMOTE τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Από τη μια στηρίζοντας εμπράκτως και απροκάλυπτα ένα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από την άλλη αποκλείοντας επίσης απροκάλυπτα τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να ακούσουν και μια άλλη πολιτική άποψη.

Η υπόλογη, για την αγορά της αλυσίδας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και για τις απίστευτες χορηγίες προς διάφορες κατευθύνσεις, Διοίκηση της COSMOTE κρίνεται από τους εργαζόμενους και τους πολίτες για την απαράδεκτη συμπεριφορά της.


Εμείς θυμίζουμε στους εργαζόμενους ότι η Νέα Δημοκρατία απαγόρευσε την ίδρυση της COSMOTE το 1992 πριμοδοτώντας τις δύο άλλες εταιρείες με σκανδαλώδη τρόπο.


Το ΠΑΣΟΚ μετά το 1993 έδωσε την άδεια δημιουργίας της, κόντρα σε μεγάλα ντόπια και ξένα συμφέροντα, δίνοντας τη δυνατότητα να αποτελεί σήμερα, το διαμάντι του ομίλου ΟΤΕ, με εκατοντάδες θέσεις εργασίας.


Στις 4 Οκτώβρη οι πολίτες και οι εργαζόμενοι της COSMOTE θα τους αφήσουν μόνους στην απελπισία τους επιλέγοντας την ελπίδα για το αύριο της χώρας, του ομίλου ΟΤΕ και της COSMOTE.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: