Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Φτάνει πια…

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση, η εσωστρέφεια και η αντιπαράθεση που συνεχώς επιδιώκει η ΑΚΕ Cosmote με τον Επικεφαλή της Βασίλη Κατσαρό και αυτή την φορά είναι υποχρέωσή μας να απαντήσουμε.
Για άλλη μια φορά, μετά από μια ανακοίνωση μας, που στρέφεται κατά της Διοίκησης της Εταιρείας, σπεύδει να μας κατηγορήσει ενώ ταυτόχρονα αρνείται να πάρει θέση στο Δ.Σ. για τα συγκεκριμένα θέματα.
Παρόλη τη συντονισμένη προσπάθεια σας με τη Διοίκηση της εταιρείας, κ. Κατσαρέ, να καθησυχάσετε τους εργαζόμενους για όλα αυτά που συμβαίνουν στην εταιρεία μας, το μόνο που καταφέρνετε με την νέα ανακοίνωση σας, είναι να αποκαλύψετε το πραγματικό σας πρόσωπο.
Για ακόμα μια φορά η ΑΚΕ, προσπαθεί να αποσυντονίσει τους εργαζόμενους και συντάσσετε απροκάλυπτα με τις επιλογές της Διοίκησης, όσο και αν αυτές στοιχίζουν.
Είναι μάλιστα, τόσο έντονοι οι δεσμοί μεταξύ της «ακομμάτιστης» ΑΚΕ και της «καλής» Διοίκησης που δεν διστάζει ο κ. Κατσαρός να επικαλείται την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Παπαδοπούλου, ως μάρτυρα.
Θα περιμένουμε από την κ. Παπαδοπούλου, να μας παραθέσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου, έχει υπογράψει ή συναινέσει σε οποιαδήποτε απόλυση.
Τα προβλήματα είναι πολλά και οι εργαζόμενοι νοιώθουν κάθε μέρα πιο ανασφαλείς.
Η μόνη μας επιδίωξη, είναι να λυθούν τα προβλήματα και στρεφόμαστε σε αυτούς που τα δημιουργούν όσο ψηλά και αν είναι.
Το ίδιο κάναμε στο παρελθόν, το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον.
Εμείς, θα υπερασπιστούμε τους εργαζόμενους με όποιο κόστος και είναι κρίμα που εσείς, έχετε επιλέξει να είστε απέναντι, δίνοντας αμνηστία στις κινήσεις της Διοίκησης.
κ. Κατσαρέ, για άλλη μια φορά αποδεικνύετε την ανικανότητα και την αδιαφορία σας, μιας και είναι πλέον φανερό, ότι έχετε… άλλες προτεραιότητες.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Προοδευτικής Δύναμης Εργαζομένων στην Cosmote

Δεν υπάρχουν σχόλια: